• Hvordan kommer du bedst i gang?

    Kom sikkert i gang med en udarbejdelse af vores 5 trin.

1. Analyse

Analyse

Få det, du har brug for. 
Hverken mere eller mindre.

Uanset om du står med et konkret kvalitetsproblem eller har brug for et nyt system til inspektion, kontrol og fejlfinding, starter vi næsten altid med at lave en analyse af din virksomhed, din produktion og dit anlæg. For når det gælder kvalitetskontrol, drejer det sig nemlig ikke kun om at vælge det rigtige produkt, men også om at sammensætte den rigtige løsning. Og det kræver viden.

Return of investment

Derfor betaler det sig
at tænke sig om

Return on Investment handler om mere end perfekt fejlfinding. Det handler også om højere driftssikkerhed, mindre vedligeholdelse og længere levetid. Alle sammen elementer, som kun kan sikres, hvis kvalitetssystemet er integreret med resten af anlægget. Og det er her, vi kommer ind billedet.

2. Proof of Concept

Proof of Concept

Flere muligheder eller overhovedet muligt? 
Lad os teste.

Der er fordele og ulemper ved alle løsninger. Ikke mindst kan prisen være en afgørende faktor. Derfor laver vi ofte et proof of concept, hvor vi tester fx tre løsninger for at finde ud af, hvad der skal til for at løse opgaven, og hvor du får mest for pengene.

3. Technologies

Technologies

Maskinvision, Metalbearbejdning, Skæring, Bukning eller ...?

Til forskel fra mange andre i branchen arbejder vi med næsten alle kvalitetsteknologier. Det giver flere fordele. Men en af de vigtigste er, at vi kan gennemtænke hele systemet fra starten. Det betyder primært to ting: at du får de teknologier, der passer bedst til dit anlæg, og at du undgår teknologisk overlap, altså at flere teknologier tjekker samme fejl.

Når tingene falder ned mellem to teknologier

Vores tværteknologiske tilgang sikrer også, at de enkelte teknologier spiller sammen. Alt for ofte er det nemlig i ”fugerne” mellem teknologierne, at problemerne opstår – ikke mindst når teknologierne leveres af forskellige leverandører. Den risiko minimerer vi, fordi vi tænker på alle teknologierne som ét samlet system, ikke som flere individuelle.

Independence

Vælg frit mellem producenter. 
Det gør vi.

Nogle producenter er gode til maskinvision. Andre til svejsning, skæring eller noget helt fjerde. Fordi vi ikke kun er bundet af ét brand, kan vi give dig uvildig rådgivning, så du er sikker på at få den bedste løsning af alle – og ikke bare den bedste af dem, vi tilfældigvis forhandler

Combination

Hvad med én så du er fri ...
enhed, der kan det hele?

Når den bedste løsning er at bruge flere teknologier, kan vi ofte samle dem i én enhed – i stedet for at have forskellige enheder, der skal tale sammen. Det sparer værdifuld plads på produktionsgulvet og minimerer risikoen for fejl, fordi alle teknologierne er bygget sammen i et lukket system.

4. Installation

Installation

Tag det sidste svære skridt,
og kom sikkert i mål

Uanset hvor fantastisk den teknologiske hardware er, skal den installeres, før den kan vise sit værd. Og netop den del af processen er mere vanskelig, end de fleste tror. Den rent tekniske implementering udgør fx et mindre element i installationen. Et langt vigtigere er programmeringen, som sikrer, at enheden passer til dit anlæg og dine behov – noget, der kan gøre en verden til forskel for både din ROI og din fejlfindingsprocent.

Process responsibility

Lad os tage ansvaret,
Hvad med én så du er fri ...

… til at klare alt det andet, du også skal lave. Alt efter hvad du har brug for, kan vi nemlig stå for hele processen fra analyse til idriftsættelse. Det sparer dig for masser af tid og besvær. Og giver dig sikkerhed for, at der er styr på alle trin undervejs.

5. Service

Service

Så alt fungerer, også i morgen
og om mange år

Minimal nedetid og maksimal levetid. Det er nøgleord i produktionsbranchen. Og det ved vi hos Sicodan. Derfor tilbyder vi en fuld servicepakke, hvor vi ikke blot rykker ud nu og her, hvis der opstår et akut problem. Men også løbende passer og plejer dit system, så du er sikker på, at alt kører optimalt.

Din servicepakke kan indeholde:

  • Akuttelefon: Få hjælp 24/7
  • Teknisk supporttjeneste
  • Løbende vedligeholdelse
  • Softwareopdateringer
  • Uddannelse af personale
  • Og meget andet …

Er du i tvivl om vores 5 trin? 

Kontakt os i dag og få en uforpligtende snak om hvad vi kan hjælpe dig med.

Sicodan ApS

 Address:
Baldershøj 36A 
2635 Ishøj Denmark

 Phone: +45 49 19 05 85

 Email: sicodan@sicodan.com

CVR: 38984691


Copyright © 2019 Sicodan ApS