• Om os

    Hos Sicodan giver vi vores kunder muligheden for at sammensætte teknologier og få den bedste løsning på marked.

Sicodan

Sicodan levere løsninger til metalproduktionsindustrien i Europa. I mere end 50 år har vi arbejdet tæt sammen med leverandører og kunder. Vi gør hvad der skal til for at sikre vores kunder de mest optimale løsninger, bedste kvalitet samt service. Vi sikre, sammensætning af forskellige teknologier kan give den bedste løsning for vores kunder.

Sicodan maskiner har sine rødder helt tilbage til 1899, hvor familien Peter Olsen etablerer sig med en smedeforretning. Virksomheden har siden start haft fokus på produkter til jern og metalindustrien. Virksomheden har siden 1899 til 2018 haft samme adresse Humlebæk

Salgs og leveringsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser finder i lighed med NLM 94 anvendelse for alle tilbud, salg og leverancer mellem Sicodan Maskiner ApS (sælger/leverandør) og selskabets kunder (køber), medmindre andet udtrykkeligt er aftalt. I tilfælde af uoverensstemmelse mellem NLM 94 og Sicodan Maskiner ApS almindelige salgs- og leveringsbetingelser, er nærværende almindelige betingelser gældende, idet sælgers ordrebekræftelse indeholder nærmere aftalte vilkår og nærværende salgs- og leveringsbetingelser.

Spørgsmål? 

Du er velkommen til at kontakte os på  +45 49 19 05 85 eller sicodan@sicodan.dk

Sicodan ApS

 Address:
Baldershøj 36A 
2635 Ishøj Denmark

 Phone: +45 49 19 05 85

 Email: sicodan@sicodan.com

CVR: 38984691


Copyright © 2019 Sicodan ApS